Vacatures

Kenneth&Koh

butterfly

About

Duurzame klantrelaties vinden wij belangrijk. Na oplevering van een product begint voor u het echte werk. Onze services zijn erop gericht dat u ook na lancering, tijdens het opbouwen van uw e-business organisatie, op ons kunt rekenen!

About

Studio Kenneth&Koh is in 2005 opgericht door ir. Kenneth Touw en ir. Koh Ngai. Beiden hebben een passie voor internet toepassingen en zijn daarom, tijdens hun studie technische informatica aan de TU Delft (gespecialiseerd in Mens-Machine-Interactie en Kunstmatige Intelligentie), dit bedrijf gestart. Na afronding van de studie, zijn ze zich volledig gaan richten op hun bedrijf. Studio Kenneth&Koh is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie bestaande uit een team van internet enthousiasten met verschillende achtergronden en skills.Bij ons geldt: “ Altijd meerwaarde creëren voor de klant”. Met deze gedachte benaderen wij onze klanten. Om hieraan te voldoen, draait het niet alleen maar om de kwaliteit van ons werk, maar ook om de kwaliteit van onze klantrelaties. Wij willen onze klanten graag leren kennen en daarvoor zijn duurzame relaties een must.

Kenneth & Koh

About

Wij bieden u altijd duurzame en hoogwaardige producten. Daartoe hebben wij beschikking tot veel in-house ontwikkelde oplossingen. Verder werken we met Open Source solutions, waarbij het gaat om solide en bewezen frameworks tot aan Content Management en E-Commerce pakketten. Hierdoor kunnen we efficiënt en effectief opereren. Daarnaast maken we gebruik van de expertise onze partners voor bijvoorbeeld online marketing, copy-writing en speciale communicatie services.

partners