Vacatures

Kenneth&Koh

butterfly

Expertise

Als websoftware architects, zijn wij goed in het ontwerpen en ontwikkelen van internet applicaties. Altijd staat de user experience centraal. Daarbij gaat het o.a. om e-business/commerce solutions. Dit doen we voor web en mobiel.

icon

Webapps

De oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelen hebben betrekking op bedrijfskritische processen. Wij realiseren uw ambities op het internet. Van het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsonderdelen tot het neerzetten van totaal nieuwe concepten. Wij ontwikkelen websoftware zowel op maat (bijv. Grails) als vanuit bestaande technologie (bijv. MODX). Daarbij gaat het o.a. om complexe beheersystemen, credit systemen, online recommender systemen(digitale adviseurs), timesharing solutions, etc.

icon
icon

Mobile

Mobiele applicaties voor verschillende doeleinden. Hierbij ontwikkelen we zowel voor mobile web als native applicaties. Het mobiele platform biedt enorm veel kansen om bedrijfstechnische vraagstukken op te lossen zowel als het introduceren van nieuwe diensten of producten.

icon
icon

UX

User Experience is essentieel voor uw applicatie of website. Hoe uw klanten of medewerkers als gebruiker de applicatie of website ervaren, heeft direct invloed op de performance. Daarom is creëren van de juiste User Experience een must. Met onze expertise in Interaction Design brengen wij uw website of applicatie naar een hoger plan. Daarbij gaat het niet alleen om de Look&Feel, maar spelen vaak ook technische onderdelen een belangrijke rol.

icon
icon

E-Commerce

Wij ontwikkelen oplossingen voor verschillende E-commerce concepten en alles wat daarbij komt kijken. Zoals marketing management, voorraad beheer, fulfillment, betaling, etc. Wij ontwikkelen zowel b2b als b2c E-commerce solutions. Daarbij maken we zowel gebruik van Open Source solutions (Magento), maar ook in-house technologie. Hiermee helpen wij organisaties met het behalen van hun marketingdoelstellingen. De focus ligt altijd op resultaat, terwijl de gebruiker altijd centraal staat.

icon