Vacatures

Kenneth&Koh

butterfly

Diensten

Kenneth & Koh

Concept & Design

Ons team van interactie- en userinterface designers is zeer gevarieerd, bestaande uit mens-machine-interactie specialisten en grafisch ontwerpers. Deze mix zorgt ervoor dat u kan rekenen op hoogwaardige designs, gecombineerd met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Kenneth & Koh

Development

Op basis van een concept en een functioneel ontwerp, wordt het product in deze fase ontwikkeld en geïmplementeerd. Software engineers en testers ontwikkelen met behulp van bewezen frameworks en software pakketten, robuuste websites en applicaties voor verschillende (mobiele) platforms.

Kenneth & Koh

Applicatiebeheer & Hosting

Om de functionaliteiten en beschikbaarheid van uw applicatie of website te garanderen, bieden wij voor applicatie beheer en hosting, verschillende service pakketten aan. Hierbij gaat het ook om monitoring, support en verwerken van modificaties.

Kenneth & Koh

Online Marketing

Uw bereikbaarheid op het internet vergroten? Meer omzet? Hogere conversie? Studio Kenneth&Koh ondersteunt u met de dagelijkse exploitatie van uw website. Van SEO trajecten, Adword en email campagnes tot de uiteindelijke rapportage van de verkoopresultaten.

Kenneth & Koh

Business Process Management

Voor het behalen van online succes moeten er vaak veranderingen in de bedrijfsvoering doorgevoerd worden. Studio Kenneth&Koh ondersteunt u onder andere met het vernieuwen, optimaliseren en het in kaart brengen van alle bedrijfsprocessen (DEMO gecertificeerd).